9 Mayıs 2010 Pazar

NDK Röportaj Dergisi #1

Hadiseler çok hızlı cereyan ediyor... Daha Mısra isimli şiir defterimizi yayımlayamamışken sayıları 10'a ulaşan röportajlarımızdan oluşan küçük bir dergi peyda ettik. Tabiki okurlarımız için. NDK Röportaj isimli bu çalışmamızın ilk sayısında NDK'da yayımlanan röportajlar mevcut.

NDK Röportaj isimli dergimizi internet bağlantınız yokken dahi okuyabilmeniz için PDF olarak da indirme imkanı sunuyoruz. Ayrıca Karbon Medya'nın tüm çalışmalarını yayımladığı Issuu.com isimli serviste de yayına koyduk. Burada dergimizi sanki gerçek bir dergiymiş gibi sayfalarını çevire çevire okuyabilirsiniz.

Kendisiyle yaptığımız röportajdan sonra sıkı bir dostluk kurduğum Ahmet Burak Bal'a 3 saat gibi kısa bir süre içerisinde bu dergiyi tasarlayıp yayına hazır hale getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Mısra şiir defterimizin de Karbon Medya tarafından hazırlandığını not düşerek sizleri NDK Röportaj dergimizin ilk sayısıyla baş başa bırakıyorum...

4 yorum:

  1. mükemmel olmuş, tebrikler az zamanda çok büyük işler başardınız!!!

    YanıtlaSil
  2. itiraf edeyim heyecan verici.. özellikle sondaki "bitti mi? hayır yeni başlıyor" yazısı çok iyi olmuş. siz bu işi seve seve yapıyorsunuz çok belli.

    ufak bir tavsiyem olacak, evet not düşülen yer karanlık.. siyahı çok sevmeme rağmen arka planın siyah olması (benim için) okunulurluluğu azaltıyor.. Eğer buna benzeyen eleştiriler alıyorsanız dikkate almanızı öneririm.

    devam.. :)

    YanıtlaSil
  3. Çalışmamış hakkında yaptığım yorumlardan dolayı teşekkür ederim Leyla. Elbette ki eleştirilere açık bir kişiliğimiz var bu nedenle siyah üstü beyaz konusunda okunaklılığın azaldığını biz de müşahade ediyor ve kabul ediyoruz. Bu konuda bir çözüm bulacağım. Eleştirin için teşekkürler.

    YanıtlaSil