22 Nisan 2010 Perşembe

AltınKlavye ve Mısra Hakkında

Pek muhterem Not Düştüm Karanlığa okurları, yaklaşık 10 gündür sizlere her hangi bir paylaşım sunamadık. Bununla da kalmayıp söz verdiğimiz tarihye Mısra Şiir Defterimizi yayımlayamadık. Sizlerden özür diliyoruz ve sizlere geçen zaman içerisinde yayımlayamadıklarımızı telafi etme sözü veriyoruz. Geçen süre zarfında nihayet sıcak bir çay eşliğinde parmaklarım klavyeye dokunabiliyor...

Klavye demişken... AltınKlavye Blog Ödülleri'nde oylama başlamış. NDK blogu yarışmaya kişisel blog kategorisinde katıldı. Dereceye girme gibi hedef ve iddiamız olmamasına rağmen okurlarımızın oy kullanmalarını rica ediyoruz. (Oylarınızı bize verin demiyoruz, sadece dilediğinizce kullanın istiyoruz.) Kişisel Bloglar kategorisinde oy kullanmak için bu bağlantıyı (http://kisisel.altinklavye.com/) kullanabilirisiniz.

Mısra dergimizi fırına koyduk... Az daha sabır...

3 yorum:

  1. evet bi yok oldunuz, bi daha göremedik. hoş geldiniz diyelim.

    YanıtlaSil
  2. bir an korktum.. kedni kendime; yoksa bu dergi işi olmadı da çocuklar mahçubiyetlerinden mi ortalıkta görünmüyorlar,hatta gittiler mi yoksa diye düşündüm.. neyse ki burdasınız..
    burda kalınız..

    YanıtlaSil
  3. En başta size duyduğumuz saygıdan ötürü hiç bir yere gidemeyiz. Üzerine birde içimizdeki sevgi eklenince gidebilir miyiz sizce? :)

    YanıtlaSil