2 Nisan 2010 Cuma

Röportaj: Afrası ve Tafrası Yerinde Bir Blog

Bu "post"u yayımlayıp yayımlamamakta kararsız kalsam da kararımı söylememe gerek yok umarım. Evvela söyleyeyim bu paylaşım içinde (+18) tabirler aşırı olmasa da bulunmaktadır. Uyarı yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

En nihayetinde blog küreye yeni bir blog katıldı. Melek Kesginer isimli yazarın kendi anılarını yazdığı T@fradit isimli blogda hakim konu erkek kadın ilişkisi. Sırf meraktan ve özellikle bir sorunun cevabını çok merak ettiğim için 5 soruluk röportaj serime onu da dahil ettim.

Blogküre'de bizim gibi yenisiniz. Bir iddiam var benim: Bayan yazarlar heleki cinsellik üzerine yazıyorlarsa çok yorum alır, çok ziyaret edilir? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İnsanlar rahatlıkla orda burda konuşamıyorlar ya hani bu konuları o yüzden yazılan ilgi çekiyor olabilir. E insanlarda ilgi çeken bir konuda neden yazmasın. bugüne kadar kadınlar bu konulara ilgi duymaz ya da yazamazlar sanıldı. ancak gördüğünüz gibi sizden iyi yazıyoruz.

Bir gece kadın dokunulmak ister, erkek işini bitirir döner yatar. Kadın zevk aracı olarak kalır sadece. Kadın zevk aracımıdır halbuki?
Kadında erkekte zevk aracıdır. Kadında erkek de fonksiyoneldir. Çok takılmamak lazım niye dokunmadı diye, bir günde kadın dokunur döner arkasını uyur. Dert değil. Uzatmamak lazım...

Klasik bir soru: uzunluk mu, işlev mi?
İşlev tabiki. Ancak bir erkeğin nasıl görünüşü yakışıklılığı ilk anda bir izlenim veriyorsa o da etkiler mutlaka. İşlev tabiiki dedim sonra birden düşündüm, kısa da olsun istemezdim. İşlevsel ve uzun olma durumu daha iyidir diyelim. Kalem gibi de olmasın tabi dolgun olsun. O zaman tadından yenmez.

Eşcinseller hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tercih meselesi. Ben tercih etmiyorum. Ama iki erkeği izlemek hoşuma gidebilir. (iki kadını izlemek daha hoş olsa gerek)

Ben bu soruları size neden soruyorum?
Meraktandır.

4 yorum:

  1. + 18 resminden sonra blogun izleyici sayısının birden artacagını düşünüorum...

    YanıtlaSil
  2. Bense okuyucularımın +18'den hoşlanmayacağını ve bana kızacaklarını düşünüyorum. Umarım terketmezler karanlığa düşülen notları...

    YanıtlaSil
  3. evet, edebi ağırlıklı dedik ama hata mı ettik acaba:)

    YanıtlaSil
  4. Yaa, n'olur deme öyle... Sırf şu soruyu gündeme getirmek için yaptım bu söyleşiyi:
    Blogküre'de bizim gibi yenisiniz. Bir iddiam var benim: Bayan yazarlar heleki cinsellik üzerine yazıyorlarsa çok yorum alır, çok ziyaret edilir? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir daha olmayacak söz...

    YanıtlaSil